Ägarbyte på bloggen

LinneaHej alla trogna läsare av Som hund och katt.

Jag heter Linnea och är 26 år. Framöver är det jag som skriver här på bloggen. Jag har nämligen fått den stora äran och möjligheten att ta över den här sidan. Men bli inte rädda, jag kommer göra mitt allra bästa för att hålla samma nivå som sidan tidigare hållt.

Det kommer givetvis förändras lite, men mitt mål är att sidan ska kunna handla om våra fyrbenta vänner. Skillnaden mot tidigare blir väl att jag även kommer skriva om mitt liv vid sidan av djuren. Det tror jag ger en spännande vinkel på livet som djurälskare.

Vem är då Linnea? Jo jag heter som sagt Linnea och är 26 år. Jag är uppvuxen i den nordligaste delarna av vårt land och det är även i norra Sverige som jag håller till just nu. Jag har tre fantastiska hundar och två älskade katter. De är hela mitt liv och betyder allt för mig. Därför var det så underbart att jag fick möjligheten att ta över den här bloggen efter den förra ägaren. (Som jag givetvis tacka för allt).

Såklart så gäller fortfarande erbjudandet att ni får gästblogga om djur här på Som hund och katt. Det är bara att slänga iväg ett litet meddelande så löser vi det.

På återseende. Hoppas ni inte blir upprörda över ägarbytet. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *