Djurkliniken Roslagstull

Djurkliniken i Roslagstull är ett djursjukhus som jag verkligen kan rekommendera. Jag har varit där själv flera gånger och alltid blivit bra bemött och omhändertagen. Här hittar du personal med specialkompetens oavsett vilket husdjur du har. Katt och hund kan de självklart ta hand om på ett mycket bra sätt men de kan även hjälpa dig med husdjur som är mindre och ovanligare så som ormar och små gnagare. Och självklart behöver också dem vård ibland och då är det skönt att veta att de kan hjälpa dig. Det är inte alla veterinärer som som har den kompetensen och utbildningen som krävs för att ta hand om dessa ovanliga husdjur.

Djurkliniken i Roslagstull har funnits sedan 1996 och drivs idag av Gunnel och Constantin. Djurklinikens mål är att alltid sätta djuren i centrum och är idag är de det ledande djursjukhuset i Stockholm. De kan hjälpa dig med alla tänkbara tjänster som du kan tänka dig när det gäller dina husjdur. Allt från vaccination till inköp av speciell kost. De har även en mottagning där du kan boka tid och få hjälp med provtagningar och behandlingar.

Tyvärr har de ingen akutmottagning men gör sitt bästa för att ta emot djur som behöver akut vård. Det bästa är givetvis om du kan ringa innan du kommer även om det är akut så de kan vara förberedda.

Bor du i Stockholmsområdet rekommenderar jag verkligen att du besöker Djurkliniken Roslagstull i och med att de alltid har varit så hjälpsamma och duktiga. Förhoppningsvis får du inte åka dit med ett sjukt husdjur utan bara för vaccinationer och vid andra tillfällen där djuret inte är sjukt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *