Maria Åkerberg – hudvård som värnar om hud, djur och natur

Som ni mest troligen vet vid det är laget så älskar jag djur. Mina djur betyder verkligen allt för mig och jag gör alltid allt i min makt för att de ska ha det så bra som möjligt. Men jag brinner även för att skydda andra djur från ont. Därför gör jag medvetna val i mitt liv genom att välja bort kött och endast köpa veganska produkter som inte är framtagna genom djurtester.

 

Som ni vet utsätts många djur för tester i skönhetsindustrin, vilket är helt fruktansvärt enligt mig. Därför tycker jag att man ska ta sig tiden att hitta rätt produkter i skönhetsdjungeln som värnar om både hud, djur och miljö. Det är verkligen dags att sätta ner foten och visa alla företag att djurtester aldrig är okej. Jag är dock väl medveten om att det kan vara svårt för oss konsumenter att veta vad vi egentligen ska köpa. Det finns ofantligt många märken och det kan ibland vara svårt att hitta rätt. Som en knuff i rätt riktning tänkte jag därför tänkte jag tipsa om mitt favoritmärke Maria Åkerberg.

Rena produkter från växtriket

Produkterna från Maria Åkerberg består endast av mineraler och rena, ekologiska ingredienser från växtriket. De består av vegetabiliska och eteriska oljor som konserverar produkterna och ger dem en naturlig doft. Inga animaliska ingredienser förekommer i produkterna men däremot innehåller några bivax, för att gynna bibeståndet. Självklart testas inga ingredienser eller slutprodukter på djur. Alla förpackningar som produkterna kommer i kan dessutom återvinnas eller brännas, och de är faktiskt gjorda av plast från sockerrör. Hur coolt? Vi får inte heller glömma bort själva produkterna! Hela min hudvårdsserie består i princip av produkter från Maria Åkerberg så det är lätt att förstå att jag verkligen är ett fan. Om du är sugen på att testa något från Maria Åkerberg så skulle jag rekommendera dig att testa något av deras så kallade ”Starter Set”. Där får du flera produkter till ett riktigt bra paketpris. Om man väl ska prova produkter från ett märke är det bra att prova en hel rutin, eftersom produkterna är skapta för att arbeta som bäst tillsammans. Om man istället blandar in ett par andra produkter kan man få ett sämre resultat.

 

Så återigen, tänk på vilka märken du använder! Vi ska inte ställa oss bakom den fruktansvärda behandlingen djur får utså i skönhetsindustrin. Välj rätt.maria åkerberg