Världens bästa klädaffär

Nu har jag hittat min absoluta favoritaffär på nätet. På Blue Co finns typ alla klädmärken som jag älskar.

Det är några år sedan jag upptäckte Ida Sjöstedt nu. Det jag gillar är att kläderna är så himla uppklädda utan att bli för pretto. Jag känner mig bara skitsnygg i deras kläder. Det hade kanske inte gjort något om de hade kostat lite mindre men det spelar egentligen ingen roll, jag räknar ändå med att kunna ha min klänning som jag beställde förra veckan i flera år.

Sedan älskar jag Edblad så när jag ändå beställde klänningen så slog jag till och köpte ett par örhängen också. Jag har ett par nästan likadana fast i guld sedan tidigare så jag vet ju att de passar och att jag gillar dom. Jag har dessutom hört att Edblad ska ha en butik i Stockholm någonstans, så när jag åker dit nästa gång står det högst upp på min prioriteringslista… haha!Örhängen från Edblad

Idag är det måndag igen och jag ska faktiskt iväg och vaccinera två av hundarna senare i eftermiddag. Sen blir det väl jobb resten av veckan och utgång på fredag! Yay! Förhoppningsvis har Ida Sjöstedt-klänningen kommit då så att jag kan vara nattens drottning.

X